Environmentálny marketing - Korauš, Antonín
Základné charakteristiky environmentálneho marketingu a marketingové stratégie, ako sa prejavujú v praxi pri realizácii konkrétnych marketingových rozhodnutí. Marketingové aktivity, ekologicky bezpečnejšie produkty a kontrola znečistenia.