Spoločenská zodpovednosť firmy - argumenty pre a proti - Setnická, Ivana
Spoločenská zodpovednosť firmy (CSR) - vymedzenie pojmu. Oblasti spoločensky zodpovedného podnikania. Tripple bottom line - trojitá výsledovka. Možné prekážky prijatia konceptu CSR. Argumenty pre a proti CSR.