PDCA - Demingov cyklus zlepšovania kvality - Záležáková, Eliška
Téma metódy DMAIC, ktorá sa viaže s metódou metódu SIX-Sigma (tá vychádza z dokonalého porozumenia požiadaviek a očakávaní zákazníkov), či princípmi Kaizen systému. Vo všetkých týchto metodikách ide o zlepšovanie a zvyšovanie kvality, je to väzba na manažment kvality (TQM).