New Trends of Business Funding in the EU - Jančíková, Eva, 1960-
Analýza ukazovateľov financovania MSP na Slovensku. Analýza objemu financovania MSP podľa druhov zdroja. Iniciatívy EÚ zamerané na lepší prístup k financovaniu pre MSP. Charakteristika programu COSME. Horizont 2020 a jeho úloha pri financovaní MSP.