Informatization and streamline the educational process - the new e-learning - Szivósová, Mária, 1958-
Nové metódy elektronického vzdelávania, medzi ktoré patrí aj Seconde life od spoločnosti Linden Lab. Výhody a nevýhody využívania tejto metódy.