Purchasing behaviour of Czech single and its consequences on marketing communication effectiveness - Klepek, Martin
Charakter a význam trhovej segmentácie. Vybrané externé marketingové stimuly nákupného správania. Dotazníkový prieskum medzi singles v ČR o najvplyvnejších reklamných médiách.