Prvky neustáleho zlepšovania procesov - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Aspekty neustáleho zlepšovania procesov a charakteristika procesu. Jeho prvky a popis kedy, ako a kvôli komu je potrebné uskutočňovať zlepšovanie procesu.