Fixační materiály z mycelia hub - Vítek, Miloslav
Alternatívou k využívaniu klasických plastov v obalovom priemysle sú bioplasty. Jedným zo zaujímavých zdrojov pre ich výrobu sú huby (mushroom packaging). Využitie tohto typu obalov nabytkárskym reťazcom Ikea a využíva ich aj Dell. Technológia výroby. Vlastnosti "hubovej" fixácie. Ekologický materiál. Negatíva unikátnej technológie. Problematická pleseň.