Bezpečnosť v bankovej pobočke - Korauš, Antonín
Poskytovanie finančných služieb klientom si vyžaduje zmeny v oblasti technológií zabezpečenia bezpečnosti klienta, jeho peňazí ako aj pracovníkov v pobočke. Významné faktory pri znižovaní rizika vylúpenia banky a zníženie množstva hotovosti v bankovej pobočke.