Income convergence and R&D spillovers of the EU regions: spatial econometric approach - Furková, Andrea, 1975-
Konvergencia v 245 NUTS2 regiónoch EÚ. Definícia príjmovej konvergencie. Analýza vplyvu vynaložných prostriedkov na vedu a výskum na ekonomický rast regiónov. Priestorový prístup - využitie priestorového autoregresívneho modelu.