Using DEA for regional merging zones based on geographic models of the European economy - Staníčková, Michaela
Rozdiely v ekonomickej efektivite regiónov EÚ. Metódy hodnotenia štruktúr rastu regionálnej konkurencieschopnosti. Využitie SBMT modelu pri analýze obaľovania dát. Porovnanie efektivity ekonomík regiónov: Pentagon, Blue Banana, Sunbelt, Yellow Banana a RCI2013.