Zvýšte predaj zapojením zmyslov vašich zákazníkov - Berčík, Jakub
Ozveny Samošky.To, akým spôsobom spotrebiteľ nakupuje, ovplyvňuje viacero faktorov, či je to už jeho aktuálna nálada, čas, ktorý má vyhradený na nákup, ale aj samotná atmosféra v predajni.