Knowledge transfer in a knowledge-based economy - Urbancová, Hana
Znalostná ekonomika v súčasnosti predpokladá, že každá organizácia spravuje svoje vedomosti a pritom sa snaží dosiahnuť konkurenčnú výhodu. Identifikovanie a vyhodnotenie podmienok využívania prístupu ku zdrojom zameraných na riadenie znalostí v súčasnej znalostnej ekonomike.