Míra úpadků českých rodinných firem - Machek, Ondřej
Základné teoretické východiská a definícia rodinných firiem a ich unikátne vlastnosti. Analýza rodinných firiem v Českej republike s cieľom zistenia či rodinné firmy vykazujú nižšiu mieru úpadku než nerodinné firmy.