Odvody SZČO do Sociálnej poisťovne od 1.7.2016 - Strählová, Jarmila
Charakteristika SZČO podľa zákona o sociálnom poistení. Poistenie na sociálne poistenie. Vymeriavací základ SZČO na platenie poistného od 1.7.2016. Povinnosti Sociálnej poisťovne voči SZČO. Povinnosti SZČO pri platbe odvodov do Sociálnej poisťovne.