Řidiči podstupujúci dopravněpsychologické vyšetření v ČR - Šucha, Matúš
Problematika minimálnych požiadaviek na fyzický a duševný stav pri riadení motorového vozidla a smernica 91/439/EEC. Interdisciplinárny model pre podporu a zaistenie spôsobilosti k riadeniu motorových vozidiel v Európe (PASS - Psychological and Medical Assistance for Safe Mobility).