Tvorba a využitie mentálnej mapy v praxi personalistu - Olexová, Cecília, 1976-
Mentálna mapa a jej tvorba. Softvér pri tvorbe mentálnych máp. Využitie myšlienkovej mapy. Ukážka využitia mentálnej mapy v praxi manažéra ľudských zdrojov.