Inventář kriminálních stylů myšlení (PICTS-cz) - adaptace a psychometrické vlastnosti - Faridová, Petra
Kriminálne zmýšľanie či kriminálne postoje predstavujú koncept, ku ktorému je venovaná výskumná pozornosť, a to nie len zo strany forénznych psychológov. Kriminálna recidíva a výkon trestu. Dôvody delikventného a antisociálneho správania – možnosti eliminácie.