Mediácia na pracovisku 2016 - výzvy a očakávania - Kutlík, František
Mediácia, hľadanie riešenia a zákon o mediácii. Konflikt na pracovisku. Riadenie konfliktu verzus prevencia. Vhodnosť mediácie na pracovisku. Mediácia na pracovisku ako prevencia proti stereotypom, predsudkom a diskriminácii. Mediácia na pracovisku - obligatórnosť verzus fakultatívnosť. Komunikácia vo vnútri organizácie. Novela mediačného zákona.