Nároky zamestnancov počas sviatkov - Gášpárová, Eva
Mzda a mzdové zvýhodnenie za prácu vo sviatok. Náhradné voľno za prácu vo sviatok. Náhrada mzdy. Súbeh práce vo sviatok a práce nadčas. Sviatok a nočná práca a práca na pracovisku s nočnými zmenami. Sviatok a dovolenka. Sviatok a prekážky v práci. Fond pracovného času a sviatky. Príklady z praxe.