Práca v zahraničí - Nórsko - Maňková, Jana
Ekonomická prognóza Nórska. Ako si hľadať prácu v Nórsku. Podnikanie v Nórsku. Registračné povinnosti. Pracovné podmienky. Daňová povinnosť. Nárok na zdravotnú starostlivosť, nemocenské dávky, dávky v materstve, rodinné dávky, starobný dôchodok.