Práca v zahraničí - Maďarsko - Fábianová, Mária
Pracovný trh v Maďarsku. Podnikanie v Maďarsku. Potrebné doklady k založeniu spoločnosti. Mzdové podmienky. Odvodové povinnosti. Životné náklady. Zdravotné a sociálne zabezpečenie. Kontakty na veľvyslanectvá v Maďarskej a Slovenskej republike.