Inovace v credit risk managementu a ve správě problémových aktiv - Bartuška, Roman
Správa problémových aktív tkvie v rovnováhe medzi prevenciou zlyhania platobnej disciplíny, kvalitne riadenou komunikáciou so zákazníkmi a vysokou efektivitou inkasných procesov. Trendy do budúcnosti a využívanie moderných IT technológií.