Získejte kontrolu nad riziky vašich aplikací - Vaněk, Jiří
Implementácia nástrojov na riadenie aplikačných rizík, ktoré zaisťujú automatizáciu bezpečnostných testov. Riešenia pre testovanie i trvalú implementáciu a risk rating aplikácie.