Ako technológie ohýbajú šport - Biel, Marián
Big data, senzory, 3D tlač, či virtuálna realita - nové nástroje, ktoré posúvajú tréningy a výkony športovcov na novú úroveň. Hi-tech obuv vyrobená z materiálov vyvinutých pre NASA a vytlačená na 3D tlačiarni. Virtuálna realita športu - simulácia reálneho zápasu. Technologické zlepšenia na získanie čoraz viac informácií o tele športovca. Rozhodujúci je človek.