Webový portál má především informovat, nikoli prodávat - Sobková, Martina
Úloha webových stránok bánk a kanály, ktoré klienti využívajú pri komunikácii so svojou primárnou bankou. Súčasné trendy webových portálov bánk. Tvorba informačnej hodnoty pre klienta.