Práva a povinnosti v súvislosti s registráciou pre DPH - Betáková, Jaroslava
Typy registrácie pre DPH. Registrácia platiteľov DPH. Povinná, dobrovoľná registrácia. Zábezpeka na DPH. Odpočítanie dane pri registrácii - oddanenie majetku. Registrácia nadobúdateľov tovaru z iných členských štátov. Registračná povinnosť v súvislosti s cezhraničnými službami.