Značky sídlia v mysliach klientov - Matloň, Michal
Tri piliere: produkt, cena a komunikácia značky. Dôležitosť emócií pri stretnutí s brandom. Sedem krokov k úspešnému brandu. Značková stratégia a jej komunikácia zamestnancom. Dôraz na kontaktné body.