Čo treba urobiť s Európou - Lehuta, Michal
Britské referendum o vystúpení z Európskej únie sa môže zopakovať aj inde. Tento fakt môže zničiť všetko, čo sa v Európe desiatky rokov budovalo. Trestať Britániu za rozhodnutie odísť z EÚ by však poškodilo vzájomné hospodárske vzťahy a posilnilo antieurópske presvedčenie o zlom Bruseli. Únia sa musí zmeniť. Čo hovorí o vystúpení Lisabonská zmluva.