Odměňování nejsou jen peníze - Onderková, Jana
Zamestnancom dnes nezáleží len na výške platu, ale tiež na prostredí, v ktorom pracujú a na kvalitne strávenom voľnom čase mimo firmu. Do popredia sa dostáva záujem o flexibilnú pracovnú dobu, podporu zdravia, príjemný kolektív, a to vrátane šéfa, ktorý vie komunikovať. Boj o získavanie a udržanie talentov.