<The> Taxation of agricultural land with the use of multi-criteria analysis - Široký, Jan
Daň z nadobudnutia nehnuteľného majetku v ČR - charakteristika a princípy. Možnosti vymerania daňového základu pre daňové subjekty a kalkulácia daňovej zodpovednosti. Modelový príklad zdanenia nadobudnutej nehnuteľnosti na princípe multikriteriálnej analýzy možností rozhodovania. Výhoda použitia orientačnej hodnoty pre zdanenie.