Modelling consumer's behaviour of the meat consumption in Slovakia - Prokeinová, Renáta
Modelovanie spotrebiteľského správania pri spotrebe mäsa na Slovensku. Zmena preferencií v požiadavkách spotrebiteľov na Mäso.