Mladí mi hovoria: Predsa to takto nenecháme - Anýž, Daniel
Rozhovor s prezidentom SR Andrejom Kiskom o školstve a kvalite vzdelávania v SR, o nebezpečenstve extrémizmu, o sociálnych sieťach, o EÚ-pozitívnej nálade na Slovensku, o migrácii, o brexite.