Ponuka na prevzatie v kontexte práva cenných papierov - Holub, Dušan
Problematika ponuky na prevziatie podľa zákona o cenných papieroch. Význam a funkcie dobrovoľnej a povinnej ponuky na prevzatie. Konkurenčná ponuka na prevzatie. Zásady ponuky na prevzatie.