Národohospodárske efekty strojárskeho a automobilového priemyslu - Luptáčik, Mikuláš
Pokračovanie štúdie Spracovateľský priemysel SR: stav a perspektívy rozvoja, vypracovanej na KHP NHF Ekonomickej univerzity v Bratislave. Vplyvy exportu strojárskeho a automobilového priemyslu na produkciu, pridanú hodnotu, zamestnanosť jednotlivých odvetví. Efekty generované automobilkami.