Perspektívy rozvoja priemyslu na Slovensku - Luptáčik, Mikuláš
Pokračovanie štúdie Spracovateľský priemysel SR: stav a perspektívy rozvoja, vypracovanej na KHP NHF Ekonomickej univerzity v Bratislave. Podiel intelektuálnych aktív na celkovom stave majetku podnikov v spracovateľskom priemysle v Európe a na Slovensku. Vývoj vybavenia pracovníka intelektuálnymi aktívami vo vybraných odvetviach v SR. Podiel intelektuálnych aktív na prírastku celkových aktív (majetku) za obdobie 2000-2013 vo vybraných krajinách Európy.