Development of the Visegrad Group in the context of efforts to accelerate the convergence processes by joing the European Union - Hudec, Martin
Prehľad konvergenčných a vývojových procesov v krajinách V4. Prípravné procedúry k vstupu do EÚ - prieskumy verejnej mienky, kampaň, referendum, prístupová zmluva.