Zelenina inak - Jurinová, Martina
Podnikanie mladého Slováka v oblasti dodávok ovocia a zeleniny. Rýchlosť, kvalita, spoľahlivosť a presnosť dodávok. Prevádzky spoločnosti Zeleninári v Bratislave a Lučenci. Dodávky aj do Českej republiky. Projekt vybudovania vlastnej farmy na chov hovädzieho dobytka. Projekt FreshBox - predaj produktov "do debničky". Spolupráca s lokálnymi dodávateľmi.