Sociálna kompetentnosť a nové formy ľudského kapitálu - Antalová, Mária, 1952-
Sociálna kompetentnosť, východisko vnímania sociálnej kompetentnosti. Ľudský kapitál a sociálna kompetentnosť. Profesijné kompetencie ľudského kapitálu v sociálnej kvalite. Príspevok je v danej oblasti prvotinou a očakáva odború diskusiu.