Význam malých a stredných podnikov a možnosti rozvoja ich podnikania na Slovensku - Šúbertová, Elena
Význam MSP a ich štruktúra v SR. Podiel MSP - právnických osôb na tvorbe pridanej hodnoty v SR (2013-2015).Vytvorený hospodársky výsledok MSP podľa vybraných odvetví v SR (2012-2014). Podiel na tržbách podľa vybraných odvetví a počtu zamestnancov v SR (2015). Možnosti rozvoja MSP v SR. Hlavným problémom MSP je dlhodobo nedostatok finančných zdrojov na inovácie do výroby a služieb.