Pochovajme gastrolístky - Kvašňák, Lukáš
Ako funguje trh so stravnými lístkami. Problém stravných lístkov, ktoré už dávno neslúžia na pôvodne deklarovaný cieľ zabezpečiť zamestnancom teplý obed. Zisková marža gastrolístkov. Využívanie gastrolístkov na platbu tretím stranám. Hlasy pre zrušenie gastrolístkov. Obhajcovia gastrolístkov. Najefektívnejšie riešenie.