Bude priemysel vytvárať skôr "inteligentnú" zamestnanosť? - Luptáčik, Mikuláš
Pokračovanie štúdie Spracovateľský priemysel SR: stav a perspektívy rozvoja, vypracovanej na KHP NHF Ekonomickej univerzity v Bratislave. Prírastky/úbytky pracujúcich v spracovateľskom priemysle podľa kategórie zamestnania. Špecialisti majú zelenú. Podiel špecialistov a operátorov, montérov strojov a zariadení na celkovej zamestnanosti v spracovateľskom priemysle. Kombinácie produktivity a podielu priemyslu na pridanej hodnote. Úspech v priemyselnej politike sa nemá merať podielom priemyslu na ekonomike.