Search Engine Optimisation and Google Answer Box - Miklošík, Andrej
Teoretické pozadie generovania odpovedí v Google vyhľadávači. Marketingová perspektíva odpovedí v Google vyhľadávači. Porovnanie výsledkov frázového vyhľadávania a výsledkov cez Google Answer Box.