Zabudnite na čínske montérky. Kupujte akcie - Brunovský, Oliver
Blesková urbanizácia a výstavba v Číne. Otváranie sa svetu. Udržanie rýchleho ekonomického rastu. Presúvanie menej sofistikovanej výroby do Indie, Afriky. Kapitál, technológie a patenty. Záujem prispieť k budovaniu otvorenej globálnej ekonomiky a multipolárneho sveta. Príležitosti veľké ako Čína. Spolupráca 16+1 - krajín strednej a východnej Európy s Čínou. Návšteva dvoch automobilových závodov.