Cluster analysis of post-communist countries of the European Union - Illéšová, Veronika, 1987-
Použitie makroekonomických a demografických ukazovateľov na analýzu krízy v postkomunistických krajinách EÚ. Wardova metóda tvorby klastrov na základe príbuzných hodnôt ukazovateľov.