Riziko likvidity/likvidnosti - Hronec, Miloslav, 1980-
Riziko likvidity je jednou zo súčastí finančného rizika, je spôsobené nečakaným, veľkým a významným negatívnym cash flow v krátkom období. Riadenie rizika likvidity / likvidnosti. Identifikácia a meranie rizika likvidity.