Meranie materiálnej deprivácie detí v európskom kontexte - Labudová, Viera, 1958-
Meranie materiálnej deprivácie v Európskej únii. Meranie materiálnej deprivácie detí. Prístupy ku konštrukcii miery materiálnej deprivácie.