Deti, mladiství a mladí dospelý na Slovensku optikou demografie - Šprocha, Branislav
Analýza vývoja detskej zložky a mladých dospelých na Slovensku v posledných troch sčítaniach a konštrukcia ich možného vývoja do budúcnosti.