Sociálno-ekonomická podmienenosť správania mladých ľudí vo vzťahu k zdraviu - Džambazovič, Roman
Analýza sociálno-ekonomických a kultúrno-behaviorálnych faktorov zdravotného stavu mladých ľudí na Slovensku.