Determinanty ovplyvňujúce uplatnenie mladých ľudí po odchode z náhradnej inštitucionálnej starostlivosti - Fico, Milan
Analýza determinantov, ktoré ovplyvňujú uplatnenie mladých ľudí po odchode z detských domovov na trhu práce v prvých rokoch po opusení náhradnej inštitucionálnej starostlivosti.